Rreth nesh

International Group Call me qendër në Tiranë, ushtron aktivitetin në fushën e Qëndrës së Kontaktit (contact center) për tregjet ndërkombëtare nëpërmjet shërbimeve si Outbound, Inbound, Web Development, CRM Web System, Social Media Markeiting, Back office, Data entry, . Pjesë e rëndësishme e grupit tonë është dhe bashkëpunimi me shoqëri të rëndësishme italiane që operojnë në fushën e turizmit, organizim panairesh, B2B, B2C. Ne do të jemi të lumtur të punojmë me ju dhe ne besojmë se përvoja, angazhimi dhe korrektësia jonë do ta bëjë këtë bashkëpunim një histori suksesi.

Events

Perfaqesues turistik

B2B & B2C

Evente dhe panaire

Vizioni

Aspirojmë të zgjerojmë dhe diversifikojmë gamën e shërbimeve të ofruara duke u bazuar në besimin e klientëve..

Misioni

Misioni ynë është identifikimi i zgjidhjeve më të mira që plotësojnë kërkesat e klienteve tanë.

KOTTT

Stafi yne

Ne jemi të zgjuar, punetor, te komunikueshem dhe ne e duam sfidën
The demo photo

Ilir Mata

CEO of IGC
The demo photo

Shpëtim Dushku

CTO of IGC
The demo photo

Ermira Gjika

General Manager
The demo photo

Genti Mata

Social Media Leader

Partnerët tanë

Partner

Member Of

Email

info@igc.al

Kontakt per Europen

(+355) 69 203 3372

Kontakt Internacional

(+001) 347 434 9718

Adresa

Rruga Elbasanit, Pallati ABAU, Nr. Postar 1000, Tirana, Albania