Sherbimet

Inbound

 • Menaxhim per Numera jeshil
 • Sherbim klienti
 • Kontakte Web
 • Marrje porosish
 • Help Desk
 • Asistence Teknike
 • Mesazhe sekretarie
 • Asistence mbi produkte te caktuara

Outbound

 • Telemarketing
 • Studime Tregu
 • Teleshitje
 • Intervista telefonike
 • Informacion dhe ftesa ne evente, konferenca,seminare

Zhvillimi i faqeve web

Ne besojmë thellë në zhvillimin e përvojave të pandërprera në pajisje të ndryshme, ne garantojmë klientët tanë gjithçka për t'u angazhuar përdoruesit e tyre në çdo pajisje në të cilën po punojnë. Zhvilluesit tanë të internetit krijojnë skena të përparme, mbrapa dhe API sipas zgjidhjes që do të krijohet, ose ata mund të punojnë në baza të dedikuara për të rritur ekipin tuaj të zhvillimit aktual.Ne jemi partnerët tuaj, jo furnizuesit tuaj. Ju do të keni njohuri të plotë të projektit në çdo fazë të procesit. Nga detyra aktuale deri tek fotografia e madhe, gjithmonë do të jeni pjesë e bisedës.

 • Laravel
 • CodeIgniter
 • HTML5/CSS3
 • Magento 2
 • Wordpress
 • Joomla

Menaxhimi i rrjeteve sociale

Ne ofrojmë shërbime të mediave sociale, shërbime të motorëve të kërkimit dhe shërbime të dizajnit të faqes. Ne krijojmë dhe menaxhojmë fushat e medias sociale me performancë të lartë për biznesin. Kompania jonë menaxhon rrjetet e mediave sociale si Twitter, Facebook, Google Plus dhe Instagram në emrin tuaj. Ne përdorim shërbime relevante të marketingut të mediave sociale për të ndihmuar bizneset të rriten dhe të përmbushin qëllimet. Ju duhet të dëgjoni atë që klientët tuaj po thonë për kompaninë tuaj në mediat sociale dhe t'u përgjigjen shqetësimeve të tyre. Pa marrë parasysh se në çfarë industri është kompania juaj, klientët tuaj po përdorin mediat sociale në baza ditore. Është e rëndësishme që t'i mbani të angazhuar dhe të lidhur me markën tuaj në mënyrë që të jeni gjithmonë opsioni i tyre i parë.

CRM Sisteme menaxhimi

Ne zhvillojmë platforma të fuqishme CRM në internet për të angazhuar më shumë klientë në biznesin tuaj. Shumë i integruar, i konfigurueshëm dhe i lehtë për t'u përdorur. CRM ka drejtuar gjithmonë suksesin e çdo zgjidhjeje dixhitale. Ne ju lejojmë të siguroni që përdoruesit tuaj të përdorin përmbajtje kuptimplote në formën dhe faktorin që zgjidhni. Ne krijojmë sisteme të qendrës së informacionit të gatshëm për të ardhmen me karakteristika që ofrojnë lehtësi më të madhe të përdorimit.

 • Core Php
 • Laravel
 • CodeIgniter

Back Office

 • Aktivitetet për menaxhimin workflow. Sherbime për të strukturuar dhe optimizuar punën e flukseve qe kane te bëjnë me kontratat, kontrollin e cilësisë, dhe praktikat e deponimit.

Data Entry

 • Perpunim dhe inserim te dhenash
 • Krijim dhe rifreskim database
 • Perpunim dhe dergim materialesh informative
 • Klasifikim materialesh

Never underestimate the intelligence of the audience.
Make good programmes, and they will come.

Email

info@igc.al

Kontakt per Europen

(+355) 69 203 3372

Kontakt Internacional

(+001) 347 434 9718

Adresa

Rruga Elbasanit, Pallati ABAU, Nr. Postar 1000, Tirana, Albania