Misioni & Vizioni

1-Rritje profesionale e punonjësve.

2-Fokus në projekte fitimprurëse.

3-Orjentim ndaj klientit.

Vizion

Aspirojmë të zgjerojmë dhe diversifikojmë gamën e shërbimeve të ofruara duke u bazuar në besimin e klientëve. IGC synon të bëhet një partner biznesi global dhe një qendër e përsosmërisë në tregun ndërkombëtar për të përcaktuar dhe dizenjuar vendosjen e një sistemi unik, të avancuar dhe inovativ të shërbimeve të menaxhimit me qëllim të promovimin e kulturës dhe vlerat e të ashtuquajturës një kompani (filozofia që e konsideron ofruesin e shërbimeve dhe klientin si një realitet të vetëm).

Mision

Misioni ynë është identifikimi i zgjidhjeve më të mira që plotësojnë kërkesat e klienteve tanë. Kjo do të thotë                                 kënaqësi për ata që punojnë për IGC, për investitorët dhe natyrisht, për klientët tanë. Ky është një vend ku ne besojmë tek njerëzit. ku puna në grup fiton. Ky është një vend ku punojmë njerëz. Kështu e vendosim angazhimin në praktikë. Kjo është kompania që frymëzon. Për të mësuar, për tu zhvilluar, per tu rritur. Për të bërë gjërat. Kjo është kompania që motivon. Të lumtur për të bërë një ndryshim. Kjo është gjë e vërtetë: biznesi juaj është biznesi ynë.

Vlerat tona

Punonjesit

Njerëzit janë aspekti më i rëndësishëm për biznesin tonë. Çdo punonjës luan një rol të rëndësishëm në suksesin tonë. Ne promovojmë një mjedis pune pozitiv, inkurajues i cili përkthehet në një përvojë positive jo vetëm për të punësuarit por dhe për klientët tanë.

Fokus tek Klienti

Fokusi tek klienti është vendimatar për biznesin tonë. Ne bëjmë maksimumin për të siguruar një shërbim cilësor, duke ofruar zgjidhje në mënyrë efikase, komunikim efektiv dhe tejkaluar pritshmëritë e klientit.

Email

info@igc.al

Kontakt per Europen

(+355) 69 203 3372

Kontakt Internacional

(+001) 347 434 9718

Adresa

Rruga Elbasanit, Pallati ABAU, Nr. Postar 1000, Tirana, Albania